Hirdetés
Topcsapatok

Dzsudzsák Balázs szerint a meccseken teljes “sötétedés” van a DVSC játékosok fejében

Hirdetés

A DVSC 3-0-ra kikapott a Puskás Akadémiától az OTP Bank Liga hétvégi fordulójában. A Csakfoci.hu vette észre, hogy Dzsudzsák Balázs meglehetősen kritikus nyilatkozatot adott az M4 Sport munkatársának.

A legerősebb kijelentések:

“Sajnos megint olyan hibákat követtünk el, ami nem is nyomás alatti, nem is kikényszerített hiba volt, hanem egyszerű hiba, vagy technikai hiba, vagy egyszerűen csak a tanácstalanság volt jellemző a góljaikra. Egyszerűen mögénk kerülnek és nekem kell szólnom a másiknak, hogy jön mögötte a védő vagy a csatár, szóval abszolút olyan gólokat kaptunk, amik tényleg gyerekesek ilyen szinten, pedig már egy másik ligában vagyunk.”

“Én együtt edzek ezekkel a srácokkal nap mint nap, szóval tudom, hogy alapból mit tudnak és milyenek a képességeik, aztán valami jön a mérkőzés napján és teljes sötétedés van a fejekben.”

“Akkor, amikor itt vagyunk, a legkönnyebb akár vagy a Dzsudzsákra, vagy a Husztira, vagy a stábra, vagy a Loki-szurkolókra, vagy bárkire mutogatni. Azt mondom, hogy senkinek nem jó ez a szituáció.”