Hirdetés
Topcsapatok

Lionel Messi lelépett: lesz még meccse az FC Barcelonában?

Hirdetés

Lionel Messi nem lép pályára a spanyol bajnokság hétvégi fordulójában, Ronald Koeman vezetőedző engedélyével már a pénteki edzés alól is felmentést kapott.

Az FC Barcelona sztárja, akinek június 30-án lejár a szerződése, a klub közleménye szerint a korai szabadságolással „fújhat egyet” a június 13-án kezdődő Copa America előtt.

A 33 éves argentin támadó esetleges szerződéshosszabbítását illetően még nem jelentettek be semmit, így az is elképzelhető, hogy már lejátszotta utolsó mérkőzését a katalán együttesben – írja az MTI.

  • Napi 17 millió forintnyi fizetésért viszi Kane-t az angol topcsapat – sajtóhír
  • A családi fotók elárulják, hova igazol Cristiano Ronaldo? – klikk

A világbajnoki ezüstérmes, hatszoros aranylabdás labdarúgó tavaly kérte, hogy engedjék el, hírbe hozták a Manchester Cityvel és a Paris Saint-Germainnel, végül mégis maradt, maradnia kellett. A Barcelona végig azon az állásponton volt, hogy Messi csak lelépési díjért távozhat, mert későn jelezte távozási szándékát, sajtóértesülések szerint a kivásárlási ár 700 millió euró volt.

Amennyiben most nem ír alá új szerződést a Barcelonánál, a Celta Vigótól a múlt hétvégén elszenvedett 2–1-es vereség alkalmával lépett pályára utoljára a Barcában.

Címlapfotó: facebook/fcbarcelona