Hirdetés
Topcsapatok

Marco Rossi kemény nyilatkozattal rukkolt elő a bravúrdöntetlen után

Hirdetés

Minden csapat a helyére kerül majd a csoportban, de a legfontosabb, hogy senki nem lehet biztos a pontszerzésben a magyar válogatott ellen – véli Marco Rossi szövetségi kapitány.

A szakember a németek elleni mérkőzést követően nyilatkozott az M4Sport munkatársának, ezek voltak a legfontosabb mondatok:

„Csak gratulálni tudok a fiúknak, és szeretnék a szurkolóknak is köszönetet mondani! Ugyanis ma is nagyszerűen biztattak minket, hatalmas támogatást biztosítanak a csapatnak! Jó látni azt, hogy visszatért Magyarországon a lelkesedés!”

„Örülnék neki, ha a labdabirtoklás a jövőben jobb lenne, ugyanis nagyon sokat szenved az ember, ha olyan ellenfélnél van a labda, amely sokat és jól mozgatja a labdát. A német csapat nyilván ilyen. Az volt a feladatunk, hogy megnehezítsük a védelmük és a középpályájuk közötti kapcsolatot. Nagyon sok energiát fordítottunk erre”

„Ezen három fantasztikus csapat ereje megmutatkozik majd a csoportküzdelmek végére. Számunkra viszont az a legfontosabb, hogy senki nem lehet biztos ellenünk a pontszerzésben. Fontos, hogy tiszteljenek bennünket.”

Fotó: MLSZ