Hirdetés

Újabb klasszisért harcol a PSG és az FC Barcelona

Újabb klasszisért harcol a PSG és az FC Barcelona
  • Dátum:május 16.
Hirdetés

Egyre nyilvánvalóbb, hogy nagy tervekkel várja a nyári átigazolási piacot az FC Barcelona. Xavi több helyen is belenyúlna a kezdőcsapatba, éppen ezért számos erősítés várható. Nem először vetődik fel, hogy a klub nagyon szeretné szerződtetni Nico Williamst, az Athletic Bilbao huszonegy éves szélsőjét, valamint Dani Olmót (RB Leipzig).

Ugyancsak Lipcséből kerülhet a katalánokhoz a több poszton is bevethető holland válogatott labdarúgó, Xavi Simons. A huszonegy esztendős csillag a Barcelona neveltje, ám 2019-ben lecsapott rá a Paris Saint-Germain.

Az ifjú cselgép a most futó idényt az RB Leipzignél tölti, és a Mundo Deportivo nevű spanyol lap értesülése szerint a szerződésében szerepel egy pont, mely szerint megválaszthatja a klubját, ha a párizsiak ismét kölcsönadják.

Igen ám, de a PSG könnyen keresztbe tehet a Barcának. Legalábbis ettől tart a Sport nevű spanyol újság, mely szerint a francia vezérkar nem szívesen erősítené meg az európai riválist (a két csapat legutóbb a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében csapott össze).

Úgy tudni, a párizsiak jelezték, eladják Xavi Simonst, vagy nincs üzlet. A Sport emlékeztet rá, hogy a PSG a múltban többször is kemény tárgyalópartner volt; az FCB Thiago Silva, Marquinhos, Marco Verratti és Adrien Rabiot esetében is kosarat kapott…

Barcelona: Xavi már döntött Joao Félix jövőjéről – KLIKK a részletekért!