Hirdetés

Válogatott futballistát csábít haza külföldről a Vasas?

Válogatott futballistát csábít haza külföldről a Vasas?
  • Dátum:május 5.
Hirdetés

Az évad végén távozik a szlovák élvonalban szereplő Dunaszerdahely labdarúgócsapatától Vida Máté, az együttes hatszoros magyar válogatott középpályása. A játékos ezt az M1 aktuális csatorna érdeklődésére erősítette meg, hozzátéve, hogy magyar és külföldi ajánlatai is vannak.

A 25 éves futballista tavaly nyáron súlyos térdsérülést szenvedett, és mint mondta, a felépülésében elsősorban az motiválta, hogy a nemzeti csapat márciusi összetartásán már ott lehessen, így esélye nyíljon bekerülni a részben budapesti rendezésű Európa-bajnokságra készülő keretbe. Januárban azonban túlságosan gyorsan próbált visszatérni, ezért újra pihenőre kényszerült. Várhatóan csak a bajnokság utolsó hazai mérkőzésén léphet pályára – írja az MTI.

  • Gulácsi Péter sztárcsapatba igazolhat, már a Leipzig is megszólalt – klikk
  • Házat keres Barcelonában a nyári csúcsigazolás – sajtóhír

Vida Máté jelezte, nem hosszabbítja meg a szezon végén lejáró szerződését, klubválasztásában pedig nem az anyagi, sokkal inkább az emberi szempontok fognak szerepet játszani. Hozzátette, egy évvel ezelőtt még nem jött volna szóba magyar klub, a jelenlegi körülmények között azonban most ez is egy lehetőség.

Sajtóhírek szerint könnyen elképzelhető, hogy Vida a korábbi együttesét, az NB I-be igyekvő Vasast választja.

Ez nagyon nagy kár… Köszönünk mindent Máté!

Közzétette: ma7.sk – 2021. május 5., szerda

 

Címlapfotó: facebook/vasasfc