Hirdetés

Zsarolták, megalázták – kikerült a magyar válogatottból a Fradi klasszisa

Zsarolták, megalázták – kikerült a magyar válogatottból a Fradi klasszisa
  • Dátum:március 22.
Hirdetés

Ahogy a Ferencváros honlapján olvasható, válaszút elé állította Vágó Fannyt a női válogatott kapitánya: vagy az FTC, vagy a nemzeti csapat.

Margret Kratz szövetségi kapitány új szerkezetű, megfiatalított együttes kialakításán dolgozik, melyben a jelek szerint nincs helye a 146 válogatott találkozón 74 gólt szerző klasszisnak, aki játékosként és edzőként is segíti a Fradit. Vágó a zöld-fehérek honlapján fakadt ki.

Soha nem hittem volna, hogy ez megtörténhet! A nemzeti csapat szövetségi kapitánya szerdán válaszút elé állított. Beszélgetésünket azzal kezdte, hogy a válogatottnál a szövetség nyomására el kell kezdeni a fiatalítást, ezért a továbbiakban nem számít rám, de később kiderült: egészen másról van szó. Szerinte az utóbbi időben látszódnak rajtam a fáradtság jelei, és az is, hogy nem bírom a kettős terhelést. Elmondta: a folytatásban csak akkor hív be a keretbe, ha felhagyok az edzősködéssel. Ez konkrétan zsarolás. Mélyen felháborít ez az egész, hiszen úgy gondolom, teljesítményem alapján nem kérdés, hogy a válogatottban a helyem. Egyáltalán nem vagyok fáradt, remek formában érzem magam, meg lehet nézni a bajnokságban és a nemzeti csapatban is a játékosok mutatóit, továbbra is a legjobbak közt vagyok. Ez az egész nem méltó ahhoz, amit eddigi pályafutásom során a magyar futballért tettem, és tenni is fogok! Ugyanis nem fogok felhagyni sem az edzősködéssel, sem az aktív játékkal. Az azonban biztos, hogy a jelenlegi szövetségi kapitánnyal a továbbiakban nem tudok együtt dolgozni. Tizenhat év alatt négy szakvezető irányításával 146 meccsen 74 gólig jutottam címeres mezben, amelyről a történtek ellenére sem mondok le. És nem vonulok vissza! Legfeljebb nem mostanában gyarapítom majd válogatott meccseim számát és nem most lesz meg a 150. mérkőzésem nemzeti mezben

– nyilatkozta a 31 esztendős csatár.

Címlapfotó: fradi.hu